Klassieke Horizonten: Een Zomeravond met Ensemble Violini Capricciosi en Almere’s Jonge Talenten

Dit concert viert de rijke muzikale cultuur van onze stad en belooft een betoverende samenkomst van traditie en toekomstige talenten.

Ensemble Violini Capricciosi, geleid door de befaamde Igor Ruhadze, is een beroemde gezelschaap van Almere’s muziekwereld. Bekend om hun verbluffende uitvoeringen op historische instrumenten, zullen zij stukken vertolken van grootmeesters als Locatelli en Biber. Hun muziek, vaak opgenomen voor de label Brilliant Classics, heeft internationale lof geoogst en brengt de historische rijkdom van klassieke muziek naar het heden.

Speciale Gasten: MuziekTalent Almere
Jonge, veelbelovende muzikanten uit onze stad zullen het podium delen met het Ensemble Violini Capricciosi. Talenten zoals Andy Shen op piano, Cathy Zhang met de blokfluit en Elizabeth Ruhadze op viool, zullen hun kunsten vertonen. Deze middagconcerten biedt hen een unieke kans om naast ervaren musici te schitteren en biedt hen een platform voor toekomstige groei.

Dit concert is niet slechts een vertoning van muzikaal meesterschap, maar een viering van gemeenschap en cultuur. Het verenigt Almere’s muzikale verleden, heden en toekomst in een middag vol pracht en praal. Kom en ervaar de magie van klassieke muziek onder de sterren.