Olifantje in het bos – Epos
“Olifantje in het bos, laat je mama toch niet los”, zingen de kinderen. Maar wat nou als het olifantje wél zijn mama kwijtraakt? Samen met de musici maakt het olifantje allemaal vrolijke en spannende dingen mee. En komen ze allerlei dieren tegen in het bos. 

De voorstelling ‘Olifantje in het bos’ voor kinderen van 3 tot 6 jaar (en grote mensen) door Annemieke Hereijgers (fluit) en Lindy Karreman (hoorn) van het Epos Ensemble. 

Kleinkunst NL – Couleur Locale
Muzikale ode met een levendig programma van Nederlandse kleinkunst, o.a. van Ramses Shaffy en Boudewijn de Groot. De liedjes worden uitgevoerd door Gerhart Drijvers (hoorn), Annemieke Hereijgers (fluit), Peter Constant (gitaar), Marion Schaap (gitaar) en Noortje Braat (viool/zang). Deze vijf musici uit Almere leerden elkaar in 2022 kennen in het project Couleur Locale, opgezet door Goede Rede Concerten. 

Dansen – Couleur Locale 
Gevarieerd klassiek programma met het thema ‘Dansen’. We horen barokmuziek tot Riverdance. Uitgevoerd door de Almeerse musici Noortje Braat (viool en zang), Stephanie Brandt (blokfluit), Peter Constant (gitaar), Gerhart Drijvers (hoorn), Annemieke Hereijgers (fluit), Thomas Herrmann (piano), Vera Laporeva (viool) en Marion Schaap (gitaar). In wisselende combi’s maar ook allemaal samen. Deze acht leerden elkaar in 2022 kennen in het project Couleur Locale, opgezet door Goede Rede Concerten. 
N.B. op zondag 2 februari 2025 treden ze met de complete groep van elf op in Kunstlinie! 

Muziekwandeling 
We gaan op stap met een ervaren IVN-gids die vertelt over het gebied Almeerderstrand, de historie, flora en fauna. Onderweg worden we verrast met drie miniconcertjes klassieke muziek. Harp, fluit, gitaar, accordeon, viool, het kan van alles zijn. Mooi repertoire, heerlijk om naar te luisteren. Wie er spelen? Dat is een verrassing…

De wandeling duurt ca 1,5 uur. Startpunt bij de Infobalie.